Ota yhteyttä >

Radio City

0:00 0:00

Radio City on yksi Suomen vanhimpia kaupallisia- ja paikallisia radioasemia. Alueellisuus on meille äärimmäisen tärkeää ja haluamme olla ”iholla” eri alueiden asioissa. Radio Cityllä voit mainostaa valtakunnallisesti ja paikallisesti.

Kansan valinta: Diktatuurista demokratiaan, kuulija valitsee
musiikin
0 % Miehiä Kuuluu kaupungeissa
Voit ostaa mainontaa sekä osavaltakunnallisesti että paikallisesti >
×

Radio Cityn osavaltakunnallinen
ja paikallinen mainonta

Radio Cityn kuuluu Suomen suurimmissa kaupungeissa. Mainontaa voi ostaa yhdessä tai erikseen eri kaupunkeihin.

Radio City on puolivaltakunnallinen media ja soittomme soi miltei 3,5 miljoonalle suomalaiselle. Kuuluvuusalueemme erikoisuus on se, että valtakunnallisen mainonnan ja lähetyksen lisäksi Radio Cityltä voi ostaa mainontaa myös alueellisesti suurimpiin kaupunkeihin.

Radio City Helsinki (Helsinki: 99,4 MHz, Porvoo: 104,8 MHz), Radio City Turku (Turku: 105,5 MHz, Salo: 105,2 MHz, Uusikaupunki: 105,7 MHz), Radio City Tampere (Tampere: 95,7 MHz, Sastamala: 89,5 MHz, Tampere: 97,2 MHz, Ikaalinen: 92,9 MHz, Ruovesi: 103,3 MHz, Valkeakoski: 87,6 MHz), Radio City Jyväskylä (Jyväskylä: 102,5 MHz, Äänekoski: 93,5 MHz, Pihtipudas: 107,5 MHz), Radio City Oulu (Oulu: 103,1 MHz, Haapavesi: 88,3 MHz, Raahe: 100,7 MHz, Ruka: 107,1 MHz), City Pohjanmaa (Alajärvi: 103,1 ja 103,9 MHz, Jalasjärvi: 105,9 MHz, Kokkola: 89,8 MHz, Lapua: 98,2 MHz, Ähtäri: 89,1 MHz), Radio City Kaakko (Kotka: 97,4 MHz, Kouvola: 104,0 MHz, Lappeenranta: 106,5 MHz), Radio City Lahti (Lahti 88,7 MHz), Radio City Rovaniemi (Rovaniemi: 90,5 MHz)

Ota yhteyttä >

Juuri nyt Radio Cityllä

+
+

Rockote – Juha Valvio pistää päivän nippuun ja johdattaa rock-kansan iltaan.

Päivän aiheet ja tarpeellista nippelitietoa tarjolla joka päivä. Kuuntelijat päättävät ohjelman musiikin klo 15:een saakka.

Rockote joka arkipäivä klo 14-18

×

Radio Cityn Aamu - Mikko Honkanen ja Ville Kinaret

Radio Cityn aamussa stadin humu kohtaa savikenkäisen eksotiikan, kun Honkamikko ja Kinaretti nauravat, eivät itselleen, vaan itsensä kanssa.

Radio Cityn Aamu tulee arkisin klo 6-10

×

Radiomainonta Radio Cityllä

Näin ostat radiomainontaa

Radiokampanjan hintaan vaikuttavat spotin pituus, kampanjan pituus ja ajoajat. Eniten kuuntelijoita tavoitat primetimessä ihmisten töihin mennessä ja sieltä palatessa. Edullisinta on radiomainonta öisin. Tietyt Kohderyhmät tavoitat erinomaisesti myös silloin. Voit ostaa myös kontakteja kohderyhmäkaupalla, jolloin hinnoitteluperuste on €/1000 kontaktia. Mieti tavoitteet. Kenen haluat kuulevan mainoksesi? Millaisia tuloksia haluat kampanjalta? Muista linkitys muihin medioihin. Radio on netin portinvartija ja tv-kampanjaa on tuettu radiolla iät ajat. Spottikampanjan lisäksi tarjontaamme kuuluvat ohjelmayhteistyöt, promootiot ja muut erikoisratkaisut. Niillä brändisi pääsee räätälöityyn ja läheiseen yhteistyöhön meidän tuotteidemme kanssa.
Muokkaa viesti radiomaiseksi ja tavoitteesi mukaiseksi. Välitä tunnetta ja pidä perusviesti yksinkertaisena. Valitse tekstinteko- ja tuotantokumppanit huolella, niin pääset erottumaan eduksesi. Ota yhteyttä.
Meillä on töissä kokeneita ammattilaisia, jotka haluavat tehdä yhteistyötä kanssasi ja auttaa sinua.
Hinnasto > Yhteystiedot > Erikoisratkaisut >